ДИЗАЈН ЈЕ СВУДА, ДЕВЕТИ ПУТ У БЕОГРАДУ
Удружење студената технике Европе – Београд, девети пут заредом организује семинар дизајна и брендирања, ​BEST Design WEEK​, од ​18. до ​25. маја 2019. године на факултету Организационих наука.

Посети семинар и уживај!

Циљ пројекта је да се заинтересованим студентима техничко-технолошких и природно-математичких факултета омогући бесплатно савладавање и усавршавање графичког дизајна, wеб дизајна и дигиталне фотографије. Радионице су намењене онима који тек улазе у свет дизајнирања и брендирања, као и онима који имају искуства али желе да науче још више.
Семинар се састоји из шест радионица:
● Graphic Design Basic – ​радионица у којој се студенти могу опробати у улози графичког дизајнера и научити основе софтвера који им помажу да изразе своју креативност.
● Graphic Design Advanced – ​прилика за све оне који знају да користе рачунарске програме графичког дизајна а желе да се усаврше у брендирању и осмишљавању лого-а.
● Web Design Basic – ​намењен је студентима који желе да се упознају са светом wеб дизајна кроз његове основе – писање кодова користећи програмске језике CSS i HTML.
● Web Design Advanced – ​за напредне полазнике који су савладали писање кодова али им је потребна помоћ ЈаваСцрипт-а да учине свој сајт још бољим.
● Digital Photography Basic – ​за све који желе да савладају основе фотографије, и да своје вештине фотографисања подигну на виши ниво.
● Digital Photography Advanced – ​право место за смеле студенте који коначно желе да са аутоматских пређу на ручна подешавања ДСЛР фотоапарата и овде су такви фотоапарати обавезни.
Уз наведених шест радионица, организујемо и дан посвећен трендовима савременог дизајна – ​Design Insight. ​Циљ је да студентима, заинтересованим да се баве дизајном и брендирањем, представимо нове производе, могућности, алате и технологије у свету фотографије и дизајна. Предавању ће моћи да присуствују сви учесници, као и заинтересовани студенти који нису учесници семинара.
Више информација о радионицама можете пронаћи на сајту.
Све радионице су бесплатне, а по завршетку семинара, учесници ће добити сертификат о учешћу.
Пријаве ће бити отворене од​ 22. априла ​до​ 11. маја ​на сајту.

Leave a comment