Вече за даме, већ чувени догађај Ladies night, биће одржан у склопу премијере филма “Афтер”, 18. априла у 20:30 часова у Арени Cineplex. Уз коктел добродошлице, сваки посетилац добиће поклон, док ће вредне поклоне које су обезбедили фитнесс центар World Class i Unitech добити најсрећнији посетиоци током извлачења. Карте су у продаји.

Погледај филм!

Припремите се да доживите емотивну експлозију уз филм ,,Афтер”, који са правом називају наследником феномена „Педесет нијанси Сиве“!
Филм ,,Афтер” доноси нам романтичну, љубавну и напету причу, препуну страсти о вредној студенткињи и преданој ћерки Теси Јанг која започиње прву годину факултета с великим амбицијама. Такав сређени живот распашће се као кула од карата када Теса упозна тајанственог Хардина Скота. Њихова веза неће бити нити једноставна ни у ружичастим тоновима, али сваки изазов с којим ће се суочити, учиниће њихову страст још снажнијом.
Препустите се љубави и неизвесном крају једне љубавне приче уз сјајне поклоне који ће овај Ladies night у биоскопу Арена Cineplex учинити незаборавним! Карте су у продаји на благајни биоскопа!
Трејлер филма ,,Афтер“.

Leave a comment