Књижевни клуб “Мирослав- Антић” из Инђије расписује 30. Међународни песнички конкурс “Гарави сокак”, Инђија 2019.

Конкуриши!

Услови конкурса
Послати најмање три песме у једном wорд документу, дужине од 12 до 24 реда, теме слободне. (на конкурс се не шаљу песме намењене деци). Уколико су ваше песме писане у краћој форми, попут хаикуа, објавићемо циклус. Горња граница дужине постоји само због равномерне заступљености свих песника – свако на једној страници.
Песме потписати именом и презименом, навести тачну адресу становања, бројеве телефона и обавезно електронску адресу.
Песме могу бити написане на БХСЦ језицима, а уколико стварате на другим језицима, уз оргинал послати превод на један од наведених језика. Ове, јубиларне године, позив је отворен и за песнике из целог света који пишу на енглеском језику. Превод ће обезбедити редакција Зборника.
Обавезна краћа биографија аутора.
Конкурс траје од 01.02. до 31. маја 2019. године, а песме слати на електронску адресу: konkurs@zlatomirborovnica.net или Златомир Боровница, Улица Кнеза Лазара 14/25; 22320 Инђија, Србија (за конкурс).
Песме слати искључиво у једном wорд документу и обавезно га назвати именом и презименом аутора, тиме нам у многоме олакшавате рад на зборнику
Телефони за контакт: – фиксни: +381/22-551-347 — мобилни:. 063/10 55 199, 060/60 68 625.
Право учешћа имају сви аутори из целог света старији од 17 година.

Манифестација ће се одржати у септембру 2019. године, када ће бити и промовисан зборник који ће се штампати од приспелих и одабраних радова. На манифестацију ћемо позвати до 90 аутора заступљених у зборнику. Тачан датум и време почетка манифестације ћемо вам благовремено јавити. Радови послати на конкурс се не враћају, а за објављене радове се не плаћа хонорар.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment