Nemestic студио представиће престижне факултете у иностранству из области дизајна, моде, визуелних уметности, комуникације, медицине, менаџмента, ИТ-а, економије и бизниса у просторијама школе језика Меррyланд (Маршала Бирјузова 16/И), 16. априла 2019. године са почетком у 17.00 часова.

Посети презентацију!

Желите да упишете факултет у иностранству, а не знате одакле да почнете? Nemestic Студирање у Иностранству вам помаже приликом одабира студијског програма, припреме неопходне документације за упис, припреме портфолиа, као и код саме апликације за упис. Сазнаћете и који су актуелни конкурси за стипендије, како на њих аплицирати, која документа припремити за основне, а која за мастер студије као и које су могућности смањења школарине на основу примања родитеља. Овом приликом представници школе Merryland ће вас упутити и дати савете око полагања испита енглеског језика. TOEFL или IELTS? Идеална прилика да сазнате све детаље који вас занимају.

Упознајте се са: Институтом Marangoni, Polimodom, Европским институтом за дизајн IED, Domus Академијом, Факултетом Politecnico из Милана, Новом Академијом лепих уметности  NABA, Macromedia Универзитетом, RM Istituto Moda e Design iz Milana, Европском школом економије  ESE, IFA Paris Internacionalnom Академијом, Metropolitan Универзитетом у Будимпешти, STC Higher Education на Малти и многим другим.

Молимо све заинтересоване да резервишу своје место за консултације тако што ће се пријавити на мејл studiranje@nemestic.com или на број телефона 060 56 987 65 , оставити своје име, презиме и контакт телефон. Број места је ограничен.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

Leave a comment