Фондација Темпус организује 3. априла у Београду једнодневну бесплатну радионицу са циљем припреме организација и институција из Србије за подношење пројектних пријава КА3 – Дијалог младих у оквиру омладинске компоненте Програма Еразмус+ и Кључне акције 3 (КА3) Подршка реформама омладинске политике.

Како да боље организујем своје време
Можда је ово радионица за тебе!

У оквиру Кључне активности 3 програма Еразмус+ и подакције Пројекти дијалога младих, актери из Србије од 2019. године по први пут могу бити подносиоци пројеката, у сва три конкурсна рока. Такође, актери из Србије могу бити партнери на овој врсти пројеката организацијама и институцијама из програмских земаља.

Радионице су намењене првенствено представницима организација цивилног друштва, институција, канцеларија за младе које раде са младима на локалном нивоу, као и другим актерима из Србије које планирају да конкуришу за КА3 пројекте Дијалога младих у наредна два рока за предају КА3 пројектних пријава током 2019. године (30. април и 01. октобар). Оквирна средства предвиђена за КА3 пројекте Дијалога младих у Србији за 2019. годину износе 19.905 ЕУР.

Радионица ће се организовати у Београду 3. априла, од 10 до 17 часова.

Пријаву за радионицу можете извршити попуњавањем пријавног формулара најкасније до 25. марта до 23:59.

Детаље тренинге можете погледати на сајту Фондације Темпус.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment