Дводневна конференција за програмере CODEstantine одржаће се по четврти пут у Нишу 22. и 23. марта у Tami Residence Hotelu Хотелу.

Посети конференцију!

CODEstantine је највећа конференција у јужној Србији намењена програмерима са искуством. Циљ конференције је упознавање учесника са технолошким трендовима и добром праксом у развоју софтвера, као и повезивање људи који се баве програмирањем и сродним областима.
Организује се по четврти пут, а претходне три конференције имале су укупно 600 учесника.
Овогодишња CODEstantine конференција имаће 10 домаћих и страних предавача, експерте из света програмирања и Tech предузетништва.
Ове године ће по први пут бити организоване и радионице за коју се учесници могу пријавити независно од конференције, а на којој ће стећи практична искуства. Радионице ће бити организоване дан пре конференције, 21. марта, а заинтересовани се могу пријавити преко форме за пријаву. Поред тога, у оквиру конференције биће одржане и две панел-дискусије.
Предавања и теме на конференцији:

Patterns for Building React Components at Product Hunt, Radoslav Stankov, Head of Engineering at Product Hunt

Serverless: a backend thing that gives superpowers to frontend developers, Slobodan Stojanović, CTO at Cloud Horizon

Creating a cross-platform .NET service – the why, the how and the #$%@#$, Stefan Mitić, Software Engineer at Frame/Nutanix

WebAssembly za početnike, Milica Mihajlija, Technical Writer at Google

Azure Functions Orchestration with Logic Apps and Durable Functions, Miloš Nikolić & Miloš Stanković, Senior Software Engineers at Zuhlke

Tools that help you build better products faster, Nikola Cvetković, Founder of Product Hive

Continuous Integration / Continuous delivery 101, Dušan Đorđević, IT Consultant & Founder

Очекује се око 150 учесника, а своје место заинтересовани могу резервисати на веб-сајту конференције.
Више информација о конференцији можете наћи на Фацебоок евенту конференције и на званичном веб-сајту.
Велики капацитет на пољу електронике и информационо-комуникационих технологија у Нишу јесу разлог организовања CODEstantine конференције.
Организатор конференције је No Limit Hub, организација која се бави промовисањем ИТ и Startup културе у Нишу, повезивањем локалне ИТ заједнице и организовањем едукативних догађаја.

Посети конференцију!

 

 

 

Leave a comment