Београд, 11. март 2019. – Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија позивају све заинтересоване студентске организације, омладинска удружења и неформалне групе младих да се пријаве на конкурс за подршку најбољем омладинском пројекту.

Пријави се!

Тема конкурса је побољшање положаја младих на тржишту рада, а предлози пројеката могу подразумевати стицање нових знања, вештина, контаката, искуства као и кроз све друге активности које на иновативан и квалитетан начин могу да допринесу унапређењу положаја младих на тржишту рада.

Најбољи пројекат биће награђен са 100.000 динара за реализацију активности, а рок за пријаву предлога је 1. април.

Предлози који уђу у ужи избор имаће прилику да се представе жирију састављеном од представника компанија чланица Форума за одговорно пословање на догађају половином маја 2019. године, након чега ће бити проглашен пројекат који је одабран за подршку.

За све заинтересоване, Форум за одговорно пословање и Coca-Cola HBC Србија одржаће инфо дан у четвртак, 14. марта, у просторијама Канцеларије за младе – Гнездо, у 12 часова (Масарикова 5, шести спрат Београђанке) где се могу детаљније информисати о конкурсу и поставити сва питања. На инфо дану, присуствоваће Јована Паљић, Community Executive, Coca-Cola HBC Србија и Милица Мишковић, Program Manager, Форум за одговорно пословање.

Уколико желите да присуствујете Инфо дану, пошаљите своју пријаву попуњавањем кратког упитника или пошаљите име и презиме на адресу kancelarija@odgovornopolovanje.rs најкасније до 13.03. са назнаком Пријава за Инфо дан.

За додатне информације и питања будите слободни да нас контактирате путем маила: kancelarija@odgovorno poslovanje.rs или позивом на телефон: +381 (0)11 2659 700.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment