На Факултету техничких наука 13. и 14. марта 2019. године одржава се 13. Сајам пословних могућности и стручних пракси – КОНТЕХ када ће се студентима ФТН-а представити водеће компаније из области ИТ-а које послују у Србији.

Пријави се!

КОНТЕХ организује студентска организација EESTEC LC Нови Сад са циљем да студентима пружи прилику да се упознају са могућностима планирања и развоја каријере у компанијама које успешно послују у нашој земљи. КОНТЕХ, поред прилика за запошљавање, нуди и разноврсну понуду стручних пракси, и као такав може да повеже компаније са две битне тачке за њихов развој: образовним институцијама и људским ресурсима (студентима, односно дипломцима као кандидатима за посао).

У току Сајма компаније учеснице ће, као и претходних година, имати прилику да представе своју делатност студентима, кроз непосредни контакт са њима, као и кроз презентације које ће бити отворене за све посетиоце Сајма. Студенти и кандидати за посао ће, са друге стране, имати могућност да на лицу места уруче свој CV послодавцима за које су заинтересовани. Поред презентација компанија, у току трајања Сајма у Свечаној сали Факултета техничких наука биће организована радионица чији је главни циљ обука младих да правилно напишу свој CV.

Гарант квалитета Сајма је одлична сарадња са Факултетом техничких наука и Универзитетом у Новом Саду, Националном службом за запошљавање, Покрајинским секретаријатом за рад, запошљавање и равноправност полова, као и Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину.

Свечано отварање КОНТЕХ-а одржаће се у среду, 13. марта 2019. године у Свечаној сали ФТН-а са почетком у 09.00 часова.

 

Leave a comment