Европско удружење студената права ЕЛСА (European Law Students‘ Association) је међународна, студентска организација која остварује своје циљеве у свим државама Европе и појединим државама ван европског континента. ЕЛСА Београд постоји од 1987. године и највећа је струковна, студентска организација у земљи.

Приајви се!

ЕЛСА своје циљеве остварује обављајући различите активности као што су проналажење студентских пракси,организација семинара и конференција, студијских посета, симулација суђења, трибина и слично. Кроз своје активности ЕЛСА доприноси развоју правне науке и професионалном усавршавању студената и младих правника, омогућује им да се упознају са другим правним системима и културама у духу критичког дијалога и научне сарадње и помаже им да стекну интернационално професионално искуство.

Ако сте амбициозни, комуникативни, мотивисани да преузмете одговорност, пуни позитивне енергије, креативни, вољни да стичете нова знања и вештине и волите да путујете постаните чланови ЕЛСА-е Београд!

Начин пријаве: е-маил са назнаком „УЧЛАЊЕЊЕ“, који садржи Ваше име, презиме и број телефона послати на gensec@elsa.org.rs.

Рок за пријављивање: 10. март 2019.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment