Kaнцеларија за младе Града Београда у среду 6. марта 2019. године у 12 часова, у Свечаној сали Старог двора организује доделу признања удружењима, институцијама и појединцима „Звезде Београда 2018“, за најбоље пројекте чије су активности подржане на конкурсима организационих јединица Градске управе Града Београда.

Да ли си чуо за овај догађај?

Признања „Звезде Београда 2017“ добиће 18 удружења, институција и појединаца на предлог Канцеларије за младе, Фондације за младе таленте, Савета за запошљавање, Секретаријата за социјалну заштиту, Секретаријата за здравство, Секретаријата за спорт и омладину, Секретаријата за културу и Секретаријата за привреду, чиме се потврђује одлучност Града Београда да давањем подршке оснажи  удружења, институције и појединце на пројектима од значаја за Град Београд.

 Надамо се да ћете прихватити позив да својим присуством увеличате овај значајан догађај и присуствујете додели признања „Звезде Београда 2018“. Молимо Вас да нам потврдите учешће најкасније до 04. марта 2018. године на следећем линку .

Leave a comment