Дводневна ИТ конференција CODEstantine одржаће се по четврти пут у Нишу 22. и 23. марта у Tami Residence Хотелу.

Посети ИТ конференцију!

CODEstantine је највећа конференција јужно од Београда намењена програмерима са искуством. Циљ конференције је упознавање учесника са технолошким трендовима и добром праксом у развоју софтвера, као и повезивање људи који се баве програмирањем и сродним областима.
Организује се по четврти пут, а претходне три конференције имале су укупно 600 посетилаца.
Овогодишња CODEstantine конференција имаће 10 домаћих и страних предавача, експерте из ИТ и Startup света. Предавања ће бити оријентисана на програмирање и ИТ иновације, као и на тему Tech предузетништва и дељења успешних бизнис прича.
За разлику од претходних, ове године биће организована и радионица за коју се учесници могу пријавити независно од конференције, а на којој ће стећи практична искуства. Поред тога, локални млади Стартапови и предузетници имаће прилику да окупљенима представе своје бизнис идеје кроз петоминутно презентацију.
Велики капацитет на пољу електронике и информационо-комуникационих технологија у Нишу јесу разлог организовања CODEstantineе конференције.
У току је продаја Еарлy бирд карата, које сви заинтересовани могу купити до 11. фебруара по знатно нижим ценама.
Очекује се око 150 учесника, а своје место можете резервисати на вебсајту конференције.
Више информација о конференцији можете наћи на Facebook eventu конференције и на званичном вебсајту.
Организатор конференције је No Limit Hub, организација која се бави промовисањем ИТ и Стартуп културе у Нишу, повезивањем локалне ИТ заједнице и организовањем едукативних догађаја.

Leave a comment