Факултет организационих наука у сарадњи са Удружењем осигуравача Србије по први пут организује национално студентско такмичење за индустрију осигурања под називом Осигурај знање 2019.

Осигурај знање!

Такмичење има за циљ да кроз решавање студије случаја и реалних изазова индустрије, понуди решења за целокупан сектор осигурања, што је новина за овакву врсту такмичења.

Ово је прилика да младе генерације и представници сектора осигурања уче једни од других и из различитих углова посматрања дају осврт на индустрију у циљу њеног унапређења.

Учешћем у такмичењу студентски тимови се подстичу на изучавање области осигурања, заједнички рад, стратешко и тактичко размишљање, генерисање иновативних решења у области осигурања, уз подршку доменских и ментора у решавању студије случаја.

Прво национално такмичење “Осигурај знање 2019” настало је као део едукативне кампање “Осигурај будућност”, коју води Удружење осигуравача Србије у циљ подизања нивоа свести о осигурању.

Финале такмичења, у које ће се пласирати до 10 студентских такмичарских тимова, ће бити одржано у хотелу Мајдан, у Београду 18. и 19. фебруара 2019. године. За све финалне такмичарске тимове организатори обезбеђују боравак у Београду.

Награда за најбоље решење је презентовање истог на конференцији Копаоник бизнис форум, која ће се одржати у марту 2019. године. Традиционално, Форум се организује под покровитељством председника Владе Републике Србије, а сваке године Форум окупи око 1000 учесника који су чланови привреде, уважени представници академске заједнице, државни званичници, чланови дипломатског кора, пословни људи и медији.

Услед исказаног интересовања, рок за пријаву на такмичење је продужен до 03.02.2019. године. Уз пријаву четворочланих тимова, уведена је и индивидуална пријава, за све који нису у могућности да окупе тим а током селекције ће се формирати тимови.

Такмичари који немају искуства у решавању студије случаја, не треба да се обесхрабре, јер ће им током такмичења бити на располагању доменски и ментори у решавању студије случаја.

Све додатне информације о такмичењу.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

Leave a comment