Нови Сад, 24.01.2019–Уколико сте пропустили да погледате неки од популарних дечијих наслова из протекле године, видимо се на Cineplexx Породичним данима од 28. јануара до 6. фебруара, јер се тада на репертоар враћа више од 30 филмова и то по специјалној, сниженој цени карте.

Погледај цртани филм!

Само у биоскопу Cineplexx Променада, малишани ће имати прилику да репризно погледају „Гринча“ или да се подсете авантура Дракулине породице у наставку анимације „Хотел Трансилванија“ и то по цени карте од 180 дин за све 2Д пројекције и 280 дин за 3Д филмове. Потребно је само да буду члан Cineplexx Породичног филм клуба, lojalti програма у којем је чланство бесплатно за сву децу до 14. године, који доноси низ погодности. За све старије од 14 година, ту је Cineplexx бонус клуб, чији чланови поред снижене цене карте за филмове са репертоара дечијег фестивала очекује и могућност онлине куповине улазница и прегршт погодности.
У суботу и недељу, 2. и 3. фебруара, поред одличног филмког програма, најмлађи ће моћи да учествују у креативним радионицама и специјалном програму припремљеном само за њих. Током трајања манифестације не пропустите слатко Подравкино изненађење у облику Лино ладе, а можда из биоскопа одете са Dexy Co или McDonalds поклонима изненађења.
Уколико сте пропустили да погледате сјајне филмове као што су „Коко“, „Пчелица Маја“, „Невиђени 2“, „Зец Петар“, „Фердинанд“, „Хотел Трансилванија 3: Одмор почиње“, „Тајне авантуре мачака“, „Брзи брзић“, „Гринч“ … или желите да погледате неки од њих поново, видимо се на правом дечијем празнику у биоскопу  Cineplexx Променада!

Карте су у продаји на благајни биоскопа  Cineplexx Променада.

Leave a comment