Центар савремене политике (ЦСП) и портал European Western Balkans (ЕWБ) расписују конкурс за стажисте који би били ангажовани на период од четири месеца, од фебруара до јуна 2019. године, у канцеларијама ЦСП у Македонској улици у Београду.

Како да боље организујем своје време
Конкуриши!

Конкурс је пре свега намењен студентима треће и четврте године и дипломцима факултета друштвених наука који су заинтересовани за стицање искуства у раду у цивилном сектору и одлично се служе енглеским језиком.

Центар савремене политике је организација цивилног друштва која спроводи пројекте из области европских интеграција, демократизације и регионалне и спољне политике. Центар такође води European Western Balkans регионални портал о европским интеграцијама на енглеском језику, и European Western Balkans – Србија, портал на српском језику фокусиран на европске интеграције Србије. Више информација о конкурсу погледајте овде. 

Заинтересовани кандидати треба да пошаљу свој CV u Europass формату и мотивационо писмо на енглеском језику од највише 300 речи на е-маил адресу internship@centarsavremenepolitike.rs до недеље, 3. фебруара у 23:59.

Извор: ПорталМлади

Leave a comment