Сајам послова и стручних пракси ,,Job Fair – Твоја каријера почиње овде!” организује Удружење студената технике Европе – БЕСТ Ниш са циљем да студентима, дипломцима и постдипломцима пружи прилику да ступе у контакт са послодавцима и олакша потрагу за радним искуством.

Како да боље организујем своје време
Посети Сајам!

Сајам ће се одржати 4. и 5. марта 2019. године у холу Електронског факултета Универзитета у Нишу.

Младима се на сајму пружа могућност да своје CV-еве лично предају представницима компанија. Студенти који траже за посао или стручну праксу могу на овај начин да побољшају комуникацију и стекну искуство у интервјуима за посао.

Поред директног контакта и комуникације са представницима компанија, посетиоцима сајма ће бити омогућене и бесплатне радионице, презентације компанија, семинари и тренинзи. Млади ће бити у могућности да примене своја стечена знања и унапреде вештине које су тражене и цењене у савременом пословању, а која немају прилику да стекну током формалног образовања. БЕСТ Ниш покушава да мотивише студенте да дођу на сајам и оставе свој CV, јер ће, можда, баш на овом сајму доћи до посла за који су се усавршавали.

Више информација о самом сајму, као и све новости о компанијама учесницама, покровитељима и медијским кућама можете пронаћи на званичном сајту сајма www.jobfairnis.rs.

На датом сајту студенти могу да оставе своју биографију у електронској CV бази која ће по завршетку сајма бити дистрибуирана свим компанијама учесницама сајма, након чега ће оне моћи да изаберу кадрове чији им профил највише одговара.

 

Leave a comment