У оквиру ИФ4ТМ пројекта, којим координира Универзитет у Крагујевцу а финансира Европска Унија у оквиру Еразмус плус програма, покренуто је Такмичење за најбољу студентску идеју.

Како да боље организујем своје време
Можда је ово такмичење сјајна прилика за тебе!

Такмичење се спроводи у партнерству са још 17 партнера из 6 земаља и реализује се кроз седам локалних такмичења у Крагујевцу, Београду, Новом Саду, Нишу, Новом Пазару и Зрењанину и кроз организацију финалног такмичења.

Организатори такмичења су високошколске установе, чланице пројекта, и то: Универзитет у Крагујевцу, Универзитет у Београду, Универзитет у Новом Саду, Универзитет у Нишу, Државни универзитет у Новом Пазару, Универзитет Метрополитан Београд и Висока техничка школа струковних студија у Зрењанину. Суорганизатори Такмичења су три бизнис инкубатора из Крагујевца, Београда и Новог Сада.

Право учешћа на Такмичењу имају студенти основних, мастер и докторских студија Универзитета у Београду, Универзитета у Крагујевцу, Универзитета у Новом Саду, Универзитета у Нишу, Државног универзитета у Новом Пазару, Универзитета Метрополитан Београд и Високе техничке школе струковних студија у Зрењанину. Један члан тима може бити и средњошколац.

Своје идеје и тимове (2 до 4 члана), студенти факултета Универзитета у Београду пријављују од 15. јануара до 28. фебруара 2019. слањем попуњеног пријавног формулара на имејл адресу cis@ekof.bg.ac.rs . Додатне информације можете наћи на сајту пројекта .

Идеје и тимови који буду прошли прву фазу селекције ће имати прилику да кроз сет предузетничких обука и менторску подршку детаљно разраде своје идеје, развију пословне моделе применом ЦАНВАС методе и припреме их за локалне презентације пред жиријем које ће се одржати током летњег семестра ове године.

Два првопласирана тима са сваког локалног такмичења учествоваће на националном финалном такмичењу.

Организатори су за победнички тим националног такмичења припремили веома вредне награде – од посете партнерским институцијама у Европи, до подршке студентима у Креативном центру, бесплатног закупа пословног простора у бизнис инкубаторима, бесплатних консултација у развоју пословног модела или помоћи у промоцији идеје потенцијалним финансијерима.

Попуњен пријавни формулар (који можете наћи и на сајту пројекта ИФ4ТМ) пошаљите администратору Такмичења на имејл адресу:  cis@ekof.bg.ac.rs.

Више информација можете видети на следећим интернет страницама:

Пријава од 15. јануара до 28. фебруара 2019. године.

Извор: Najstudent. com

Leave a comment