Краљевски ред витезова позива младе људе витешког духа, племићког понашања и снажне вере у витештво у култури, уметности и спорту, да се придруже Фестивалу витештва са најдужом традицијом – Витез ФЕСТ-у 2019. (20. – 21. април, Калемегдан, «Недеља витештва» 15.- 19. април).

Волонтирај на Витез Фесту!

Витез Фест је међународни витешки фестивал који се, у сарадњи са Градом Београдом, Београдском тврђавом, Туристичком организацијом Србије и Туристичком организацијом Београда, а са благословом Његове Светости Патријарха српског Иринеја, под покровитељством Њ.К.В Кнегиње Линде Карађорђевић, одржава на велики празник деце – Врбицу / Цвети на Београдској тврђави.

Под слоганом: КЛИНЦИ И КЛИНЦЕЗЕ, ПОСТАНИТЕ ПРИНЧЕВИ У ПРИНЦЕЗЕ!, оживљава праву модерну интерактивну бајку. Витезови, племкиње, принчеви и принцезе у средњевековним одорама, на простору витешког Београда из 15. века, многобројним посетиоцима, туристима, медијима представиће Србију у новом руху – као земљу витештва у свим сегментима друштва. Тражимо витезове, племкиње, принчеве, принцезе који ће веродостојно престављати витешку Србију Деспота Стефана Лазаревића и оправдати поверење и покровитељство Књегиње Линде Карађорђевић и њених Принчева Ђорђа и Михајла.

Волонтирање се може обављати у следећим секторима:

  • Сектор програма
  • Сектор продукције
  • Сектор маркетинга
  • Сектор администрације

Опис задужења:

Трајање ангажовања: 10.02. – 10.05.

Кампања: Асистирање у ПР-у, изради апликације, менаџменту организације, аудио и видео продукцији, сценографији, костимографији, новинарству, промоцији на интернету преко друштвених мрежа и по одређеним локацијама у граду, волонтери у одежди Витез Феста (брендиране мајице, витешки костими, племићке одоре, фотографисање и комуницирање са децом, туристима и пролазницима, дељење флајера, позирање и сл).

Радно време: У зависности од задужења 2-4 сата дневно, а може и по договору (09 – 22:30h)

На самом фестивалу: Асистирање у свим секторима фестивала (ПР, новинарство, дочек и координација учесника и сарадника, комуникација и размена информација и новости са посетиоцима, чување штандова, шатора, вредних ствари, техничко асистирање код бине, преношење и намештање безбедносних ограда, помагање у намештању штандова, изложбених простора, макета, доношење и одмошење хране и пића сарадницима и сл.

Радно време: 2-6 сати дневно (по договору 08 – 21h).

Сви волонтери ће добити сертификат.

Пријава

Начин пријаве: Краћу биографију (са фотографијом) послати на мејл адресу volonteri@vitezfest.org. Рок за пријаву до 09.02.2019. године.

Молимо да у пријави наведете слободно време које можете посветити фестивалу (на дневном нивоу физички и онлајн).

У нади, вери и љубави да ћемо се сабрати око овог витешког пројекта, желимо вам витешку добродошлицу!

Извор: Najstudent.com

Leave a comment