Програм за дочек Нове године у Београду трајаће три дана, од 30. децембра до 1. јануара. Конципиран је тако да 30. децембар наступе имају ди-џејеви, 31. децембра програм је прилагођен младима, ту ће бити највеће звезде које ће и привући највише публике, а 1. јануара ће бити организован концерт класичне музике.

Уживај у дочеку!

Манифестација под слоганом „Заокружи Београд”, траје од 1. децембра до 31. јануара 2019.

За дочек Нове године испред Народне скупштине наступиће „Бајага и инструктори”, Харис Џиновић, Саша Ковачевић и Дејан Петровић, док ће 30. децембра наступити састави „Rudimental”, SARS и британски састав „Stereo MC s”.

Биће организован наступ и 1. јануара када ће се од 14 сати представити Александар Саша Седлар у оквиру концерта класичне музике. Међу његовим гостима ће бити солисти Београдске опере, Александар Ераковић, Вунтуришевић, Леонтина Вукомановић са хором Чаролија и Ана Станић. Увече за репризу Нове године очекују се наступи Raste, Gramofondžija, Senidah i Disciples.
Такође, у оквиру манифестациије „Београдска зима” очекују се наступи „Неверних беба”, Лене Ковачевић и других извођача.

Новогодишња прослава ће бити још квалитетнија и атрактивнија него претходних година.

Од децембра почињу активности око прославе Нове године. Биће организоване дечје представе, концерти, Божићно сеоце код Храма Светог Саве, на Тргу Николе Пашића ће бити клизалиште око читаве фонтане, гејминг зона и по први пут санкалиште са шест метара висине и два метра ширине.

Традиционално, првог јануара ће бити организована Улица отвореног срца у Светогорској и на још девет локација, као и многе друге активности.

Извор: Нова година 2019.

Leave a comment