Најбољи ученици, који су красили билборде у Новом Саду, Сремским Карловцима, Темерину, Србобрану, Беочину и Жабљу, добили су захвалнице и пригодне поклоне.

Овај пројекат спроводи се од 2015. године.

Још једна година акције Учим + Знам = Вредим успешно је окончана. У згради Покрајинске владе у Новом Саду, 22. децембра, одржана је свечаност на којој су награђени најбољи ученици.

Председник Покрајинске владе, Ђорђе Милићевић, поручио је награђенима да истрају на путу рада и знања. Похвалио је рад и труд просветних радника који су овим младим људима олакшали пут ка успеху. Честитао је и родитељима јер је, како каже, образовање изузетно важно, али се најбоље особине наше личности формирају у нашим породицама, за шта су ова деца најбољи пример.

Председник Удружења за промоцију друштвене одговорности, Александар Савановић, истиче да је ова акција показатељ да у сваком граду имамо децу којом можемо да се поносимо и која, својим талентом, радом и способностима представљају праве вредности на којима наше друштво треба да почива.

Пројекат Учим + Знам = Вредим спроводи се од 2015. године и има за циљ промовисање успеха младих талената на билбордима, с намером да се истакну позитивне друштвене вредности. Кампања се спроводи уз подршку Покрајинске владе, града Новог Сада, као и општина Беочин, Жабаљ, Сремски Карловци, Темерин и Србобран.

 

Ања Минић

Фотографије: Марија Ердељи

Leave a comment