Поводом обележавања Међународног дана људских права, ОПЕНС је, синоћ у конгресном центру – Мастер организовао бесплатан концерт за Новосађане којим су свечано отворена врата ОПЕНС Free дay-a.

Проводи време квалитетно!

Идеја ОПЕНС бесплатних дана јесте да се пружи прилика младима да на квалитетан начин проведу своје слободно време уз бесплатна дешавања које нуде партнери ОПЕНС-а – од одласка у позориште, биоскоп, базен, клизање, козметички третман до тренинга…
„Покушали смо да пружимо прилику младима да квалитетно проведу своје слободно време. Ослушкујемо шта млади воле и на шта добро реагују па смо по томе и бирали извођаче за концерт. УВ бенд је перспективан, ауторски бенд у чијем саставу су млади уметници из Новог Сада са којима смо и раније сарађивали јер увек користимо прилику да промовише младе Новосађане,“ каже портпаролка ОПЕНС-а, Ивана Милорадов.
ОПЕНС се на разне начине труди да промовише младе уметнике и тиме их подстиче на даљи напредак, УВ бенд је прави пример те замисли.
„Сарадња са ОПЕНС-ом нама првенствено значи због промоције нашег бенда. Упознајемо доста младих људи који су на истој таласној дужини као и ми. Пружамо подршку младима у свакој врсти уметности и то је једна лепа прича која је нама дободошла и надамо се даљој сарадњи са ОПЕНС-ом,“ каже Петар Бањац из УВ бенда.
Елементал је бенд постоји две деценије и труди се да, кроз своје текстове, младе подстакне на размишљање, упорност и исртајност у раду.
„Наш бенд постоји дуги низ година због тога што смо пре свега пријатељи, јер је за добру сарадњу је потребно међусобно поштовање. Млади треба да имају став и да се труде да мисле својом главом. Не треба да живе у уверењу да ће све бити лако, зато што иза свега што је квалитетно постоји јако велики рад и одрицање,“ објашањава Мирела Приселац из Елементала.
Међународни дан људских права, обележава се десетог децембра, а ОПЕНС је за тај дан припремио младима низ активности које им пружају да, на квалитетан начин, проведу своје слободно време, јер је управо то право сваког од нас.

 

Leave a comment