Центар за развој идеја четврти пут заредом организује конференцију Фабрика младих предузетника, у суботу 15. децембра у Свечаној сали Градске општине Врачар од 11 до 16 часова.

Посети Конференцију!

Делегати ће имати прилику да кроз низ кратких презентација, успешних предузетника и панел дискусију упознају свет предузетништва и стекну неопходно самопоуздање како би се и сами упустили у своје предузетничке подухвате.

Фабрика младих предузетника је конференција је усмерена ка предузетништву које у основи засновано на такозваним традиционалним делатностима као што су производња хране, производња пића и туризам, а не искључиво на информационим теххнологијама.

Конференцију отвара први блок презентација посвећен предузетницима који су се опробали у области производње хране. Затим ће у оквиру другог блока, своја занимљива предузетничка искуства представити предузетници из области производње пића. Након другог блока, уследиће панел дискусија чији је циљ представљање могућности за успех у индустрији друштвених и видео игара у Србији. Последњи блок презентација резервисан је за добре примере предузетништва у области туризма у урбаним срединама.
Важан део конференције представља повезивање учесника, предавача и панелиста. Предавачи и панелисти поседују завидно предузетничко искуство и спремни су да га поделе и на тај начин помогну будућим предузетницима да отклоне недоумице и храбро крену ка остваривању својих предузетничких идеја .
Циљ је информисање и мотивисање младих људи како би спровели своје пословне идеје у дело.

Како бисте се пријавили за учешће на Конференцији, потребно је да попуните формулар који се налази на следећем линку.

Leave a comment