У децембру 2018. последња група младих за ову годину биће у прилици да бесплатно јача своје личне снаге кроз шестодневни интерактивни тренинг који организује CEPORA, у сарадњи са Канцеларијом за младе Града Београда, а уз финансијску подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије. Прва радионица у зимском циклусу креће у суботу 08. децембра.

Пријави се за школу личног развоја!

Место: Канцеларија за младе Града Београда, Палата Београда, ВИ спрат

Датум: од 08. децембра. 2018. године

Време: 11 до 15:00 часова

Детаљи: Број места ограничен, пријаве обавезне

Како одреаговати у одређеној ситуацији? Како бити подршка другима, а не бежати од проблема? Како се суочити са својим страховима, а како се супротставити мишљењима других? Како изградити своје лично “ЈА” којим смо задовољни и у чијим ципелама волимо да стојимо? Ово су нека од питања која са младима обрађујемо током Школе личног развоја, кроз шест високо интерактивних радионица у трајању од по 4 сата. Теме које се обрађују у Школи личног развоја су: емоционална писменост, асертивност, комуникација, самоефикасност, самостално мишљење, лични идентитет. Свакој теми посвећена је по једна радионица.

У јесењем циклусу овогодишње Школе личног развоја 30 младих је развијало своје вештине, а као најзначајније специфичности рада CEPORA издвајају динамичност радионица, стручне предаваче и атмосферу у којој им је пријатно и у којој уживају у размени знања и вештина. До сада је у програму учествовало преко 120 младих.

Млади се за Школу личног развоја могу пријавити преко онлајн пријаве.

Пројекат спроводи београдски CEPORA – Центар за позитиван развој деце и омладине, који својим активностима већ шест година доприноси позитивном развоју деце и омладине и носилац је бројних пројеката из ове области.

Контакт особа: Лидија Буквић, програмски директор, lidija.bukvic@cepora.org, 060.56.89.421

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment