Инфополис омладински инфо центар (Трг Слободе 3, сутерен Аполо центра) вас позивају на радионицу “Комуникација и вештине потребне за квалитетну комуникацију” која ће бити одржана у четвртак 29.11.2018. са почетком од 10:00h.

Посети радионицу!

Шта је то комуникација ? Које врсте комуникације постоје ? Које су то вештине потребне да би комуникација била што квалитетнија ? Уколико желите да сазнате нешто ново на ову тему али исто тако и да обновите стара знања онда је ово права радионица за вас.

Кроз различите интерактивне активности учесници ће имати прилике да провежбају стечена теоријска знања, као и да се ослободе треме.
Радионица је намењена свим младима (15-30 година) и на њу се можете пријавити слањем маила (са назнаком Комуникација) и са следећим подацима (име и презиме, датум и година родјења, контакт телефон, емаил адреса, као и да укратко напишете шта вас је мотивисало да се пријавите за учешће) на infopolisns@gmail.com. Крајњи рок за пријаве је понедељак 26.11. до 23h. Број места је ограничен и зато пожурите са пријавама.

Водитељи радионице су: Новак Станишић, МА педагог, асистент у програмима омладинског рада и водитељ Фамилyлаб инспиративних семинара и Анђелка Јовановић, дипломирана психолошкиња
Добродошли.

Извор: Фејсбук

Leave a comment