Youth Speak Форум је глобални пројекат у организацији AIESEC-а, глобалне организације вођене од стране студената и младих лидера, који се одржава у преко 120 земаља широм света, а ове године биће одржан у Србији, и то у Београду, Крагујевцу, Нишу и Новом Саду.

Посети Форум!

Организатор је AIESEC – међународна мрежа младих лидера са традицијом од преко 65 година која је од оснивања ангажовала преко милион младих. Конференција омогућава будућим лидерима да размењују мишљења и идеје са представницима корпоративног и јавног сектора, стекну бољи увид у проблеме са којима се свет данас суочава и преузму активну улогу у решавању истих у свом окружењу.
Конференција је осмишљена тако да инспирише делегате кроз приче наших говорника и подстакне искуствено учење кроз радионице партнерских компанија. Само неки од говорника и предавача су Мартина Анђелковић, Татјана Мојић Џакула и Бојан Станимировић . Желимо да покренемо младе људе и пружимо им могућност да искажу своје мишљење и ставове. Лидери из различитих сфера позвани су да са делегатима поделе своје знање и искуство.
Youth Speak Форум се у Новом Саду одржава 19.11. у Ректорату Универзитета у Новом Саду и окупиће преко 100 делегата. Придружи се и ти одабранима и крени за својом визијом!
Патнери конфеценције су неке од највећих компанија у Србији: Erste Bank, ProZone, DDOR и многи други. Њихови предавачи ће у оквиру форума одржати низ интерактивних радионица, предавања и дискусија кроз које ће делегати имати прилике да стекну нова знаја, прошире видике и упознају релевантне људе из света бизниса. Циљ активног укључивања наших партнера је инспирисање младих у преузимању активне улоге у друштву као и подстицање њиховог личног и професионалног развоја.
AIESEC је глобална мрежа студената која развија лидерски потенцијал младих и позитивно утиче на друштво. Присуством у преко 120 земаља, AIESEC представља највећу организацију вођену од стране студената. Својим програмима интернационалних пракси и организацијом едукативних И друштвено одговорних пројеката, AIESEC пружа младима јединствену могућност за лични и професионални развој. За више информација посетите наш wеб сајт.

Leave a comment