Прилагођавање новој средини, друштву, градиву и организацији на факултету може бити тешко. Зато је Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду ту за новопечене бруцоше.

Дани подршке бруцошима!

Како бисте се што боље снашли потребно је, пре свега информисање, рад на себи и снабдевање ресурсима за подршку. Саветници Центра помоћи ће вам да прибавите потребне информације, добијете корисне савете, усавршавате се кроз различите едукативне програме и превазиђете проблеме током студирања, а и касније, приликом потраге за првим радним искуством.

Током програма Дани подршке бруцошима можете се пријавити за радионице о ефикасном учењу, планирању времена и постављању приоритета, управљању тремом пред испит, јавни наступ и у другим стресним ситуацијама. Рок за пријаву је 20.12.2018. године. 

Радионице ће бити одржане на различитим факултетима, те за више информација и за начине пријављивања пратите вести на  фацебоок страници Центра.

Такође, увек можете заказати индивидуално саветовање преко формулара на нашем сајту и у поверљивој атмосфери разговарати са једним од саветника из Центра.

Препорука је да направите кориснички налог на њиховом сајту како бисте увек били у току и све информације о актуелним дешавањима, радионицама, конкурсима за студенте добијали на емаил.

Извор: iSerbia

Leave a comment