Конкурс за предузетника године отворен је седми пут под покровитељством ревизорско – консултантске компаније EY (Ernst & Young) и траје до 15. новембра 2018. године.

Можда си баш ти предузетник 2018. године!

О конкурсу
Конкурс је намењен свим заинтересованим предузетницима, а успешно се одржава већ седми пут. Победник ће, заједно са победницима из земаља широм света, присуствовати свечаној церемонији која ће се одржати у Монте Карлу у јуну 2018. године.

Покровитељи овог конкурса су, осим ЕY – а такође и Министарство привреде Србије и ProCredit банка као генерални спонзор, Радио Телевизија Србије, магазин Бизнис & Финансије и пословни портал еКапија.

Избор за ЕY Предузетника године организује се сваке године у преко 150 градова и скоро 60 земаља широм света. У свету се ова награда додељује већ 30 година, док је у Србији установљена тек 2012. године.

У нашој земљи је, за последњих неколико година, у овом конкурсу учествовало 165 предузетника испред 150 компанија, са више од 15.000 радника.

Избор победника
Ове године победника ће одабрати независни жири на основу кључних фактора успеха попут:

  • предузетничког духа,
  • финансијских показатеља,
  • стратегијског усмерења,
  • присуства на регионалном или међународном тржишту,
  • иновативности и
  • личног интегритета.

План ЕY је да овим програмом афирмише најбоље српске предузетнике и самим тим им омогући да буду једнаки са најбољима из целог света.

Награда ЕY предузетника године додељује се пословним људима који својим трудом и радом стварају успешне компаније.

Пријава
Уколико сматрате да сте успешни у свом послу, да стојите иза успеха своје компаније и да је ово конкурс за вас, можете се пријавити на линку или уз помоћ пријавног формулара.

Извор: iSerbia

Leave a comment