Rotary Club Београд Скадарлија, Rotary Club Београд Скадарлија и Асоцијација за афирмацију
културе АСК већ шесту годину за редом организују хуманитарну акцију “И ти си деда Мраз” са циљем да деци из најугроженијих категорија нашег друштва обезбеди новоодишње пакетиће. Ниједна донација није мала када је потреба велика!

Буди и ти Деда Мраз!

Ове као и прошле године пакетићи ће бити подељени штићеницима хуманитарне организације “Coci брига о деци” која се брине о деци и младима са сметњама у развоју, а чији рад доприноси њиховој социјализацији и интеграцији. Затим малишанима из Свратишта на Звездари и Новом Београду.
Штићеницима Дома за целебралну и дечију парализу Шумадија из Крагујевца и социјано угрожену децу која су део пројекта “Старији брат-старија сестра” који годинама успешно спроводи удружење “Дај ми руку”.
И ти си деда Мраз је акција која је препозната од стране државних и институција локалне самоуправе, других удружења, компанија, медија и великог броја појединаца као најмасовнија акција ове врсте у нашој земљи која има највећи раст у броју пакетића и што је најважније количини радости и осмеха које доноси деци. Надамо се да ће захваљујући Вама и ове године као и претходних да настави да расте.
Обрадујте малишане за Новогодишње и Божићне празнике тако што ћете донирати пакетиће, а контактирајте нас како би договорили преузимање. У случају да нисте у могућности да сами правите пакетиће, можете донирати играчке (нове и половне), слаткише, одећу и обућу (нову и половну) а наши волонтери ће од тога правити пакетиће.
У случају да желите да акцију помогнете донацијом новца за пакетиће, то можете учинити
уплатом на жиро рачун наведен на дну.

За све информације и договор око преузимања пакетића или материјала, контакт особа:
– Милош Томић на маил rotaractclubskadarlija@gmail.com.
– Андреј Баланч, моб.тел. 065/225-26-24 или на маил a.balanc@afirmacijakulture.org
Сусрет малишана са Деда Мразом у последњој недељи децембра на неколико различитих локација.
Нека нас дух божићних и новогодишњих празника уједини у жељи да живот малишана учинимо срећнијим!

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

 

Leave a comment