Удружење Номотехнички Центар из Београда, скраћено Номцентар, позива Вас на едукативну радионицу која има за циљ да Вам помогне у основама креирања и писања пројеката којима конкуришу удружења грађана.

Едукативна радионица

Сви полазници, добићете и корисне информације везане за вођење удружења грађана, исто тако имаће могућност да постану наши партнери и пријатељи, радо ћемо писати о Вашим активностима, јер знамо да је подршка на почетку важна.

Након успешно одржаног другог циклуса онлине едукативне радионице, на основу повратне информације наших учесника, понављамо позив у редизајнираном облику.

Школа писања пројеката има за циљ да Вас упозна са основама, помогне у креирању садржаја, активности, циљне групе, извештаја и завршетка пројекта. Шта можете очекивати на едукацији:
Упознавање са моделом рада удружења, затим полази се од конкурса за пројекте на којима учествују удружења грађана, првенствено се обраћа пажња на креирање идеје, писање описа предлога пројекта, активности, таргетирање циљне групе, буџет пројекта, правдање средстава и извештаји (месечни, наративни и завршни).
Шта када дође прелиминарна листа, потписивање уговора, права и обавезе.
На крају, добијате задатак на основу чега ћете добити и Потврду о учешћу у едукативној радионици, исти ће Вам пружити могућност да оно што сте у теорији научили примените у пракси.

Пријава је отворена до 20. новембра 2018. године, односно до попуне места.

Потребно је писати нам на неку од наших е-маил адреса: nomcentar@gmail.com, offce@centar.com, добићете Пријавни формулар као и све информације.

Извор: Najstudent.com

Leave a comment