Компанија Филип Морис другу годину заредом расписује конкурс за програм плаћене праксе „InKompass“, намењен талентованим студентима, који желе да се упознају са начином и принципима рада у овој мултинационалној компанији. Програм који је у овом циклусу намењен студентима завршне године мастер студија омогућава рад у различитим секторима у компанији, као и прилику за укључивање у радне процесе и стицање неопходног искуства.

Можда је ово шанса за тебе!

Татјана Јовановић, директорка људских ресура и организационе културе за југоисточну Европу у компанији Филип Морис наводи да ће практиканти који успешно заврше праксу кроз овај програм имати и могућност останка у компанији. „Компанија Филип Морис је покренула овај глобални програм праксе баш са намером да пружи студентима неопходна знања и вештине, те да их припреми за пословни свет. Мислим да је ово идеалан тренутак за рад у нашој компанији, имајући у виду велику трансформацију кроз коју пролазимо и кроз коју и ми сами и млади људи који ће нам се кроз овај програм придружити, имамо много тога да научимо. Искуства која стекну за 9 месеци колико ће трајати плаћена пракса, почевши од јануара наредне године, сасвим сигурно ће им бити од великог значаја, било да након ње остану да раде за Филип Морис или наставе каријеру у некој другој компанији”, навела је Јовановић.

Иван Цветковић, прошлогодишњи полазник „InKompass’’ програма сматра да је за сваку похвалу када велика мултинационална компанија, као што је Филип Морис одлучи да помогне младим људима на почетку каријере и понуди им прилику која им значајно може одредити њихов даљи каријерни пут.

Компанија Филип Морис у Србији запошљава око 900 људи и захваљујући материјалним, али и осталим бенефицијама запослених попут развоја каријере, услова рада, флексибилног радног времена, већ трећу годину заредом добија међународно признање „Top Employer”. Истовремено, према истраживању „Инфостуда”, компанија Филип Морис се сврстава међу „Топ 10 најпожељнијих послодаваца у Србији”.

Више информација о конкурсу који је отворен до 30. новембра као и о самом програму студенти могу наћи на www.inkompass.global.

Leave a comment