За све љубитеље џеза, богат и интересантан програм на предстојећем Новосадском џез фестивалу! Прочитај у наставку које концерте ћеш моћи да посетиш. 

Поред главног концертног програма који се изводи у Српском народном позоришту, организатори најављују и уводни и пратећи програм фестивала, а који ће садржати, поред низа концерата на различитим локацијама, и разне радионице, предавања и семинаре, који почињу већ од 6. новембра и то радионицом у Музичкој школи “Јосип Славенски”, под вођством Милана Јанчурића.

Разна предавања о инструментима, али и Беркли Глобал Џез Институту, како функционише и шта генерални директор и саксофониста, Марко Пињатаро, каже о џез педагогији, можете чути у Културном центру Новог Сада 12-15 новембра.

У Клубу КЦНС „Трибина младих“ одржаће се концерти Џез хора Факултета музичке уметности, Београд, а у студију М Александар Дујин Оркестра трибјут ту Плесни оркестар Радио Новог Сада, као и концерт Драгонс Фуелкестра.

Комплетан и детаљан уводни и пратећи програм џез фестивала можете погледати на званичној страници Новосадског џез фестивала.

Тања Савовић

Leave a comment