Coca-Cola HBC Србија у сарадњи са Економским факултетом у Суботици организује Case study такмичење.

Пријави се!

Такмичење ће се одржати и на Факултету организационих наука и Економском факултету у Београду. Победнички тимови са сва три факултета ће имати прилику да учествују у финалу такмичења које ће се одржати у компанији.

Циљ пројекта је између осталог, редизајнирање постојеће стратегије сарадње компаније Coca-Cola HBC Србија са компанијом Ilko Coffee International. Студенти ће имати прилику да се упознају са портфолиом  Ilko Coffee компаније као и са функционисањем великог система.

Сви тимови који буду одабрани ће имати стручну подршку ментора са факултета и представника компаније Coca-Cola HBC Србија.

Уводно предавање од стране менаџера  Србија ће се одржати 06.11. у просторијама факултета у Новом Саду (просторија ће бити одређена накнадно).

Такмичење се реализује од 6. до 16. новембра 2018.

Првог дана 06.11. је уводно излагање и задавање студије сучаја од стране менаџера  Coca-Cola HBC Србија, 09. новембра је менторски дан а 16. новембра презентација решења пред члановима жирија који ће одабрати најбољи тим за финалну фазу такмичења у компанији.

Пријаве (индивидуалне или тимске до 5 чланова) за учешће у пројекту су отворене до 1. новембра 2018. године слањем CV-а на маил takmicenja@ef.uns.ac.rs до 1. новембра 2018. године.

Услов за пријаву је да си 4. година студија, асполвент или мастер студент.

У случају великог интересовања биће извршена селекција тимова.

Више информација: 021/485-2923 или takmicenja@ef.uns.ac.rs.

Извор:  Najstudent.com

Leave a comment