У суботу, 27. октобра од 12 до 17 часова у сали Трибина младих Културног центра Новог Сада, биће одржан бесплатан семинар за труднице „Трудноћа је дар Powered by Philips Avent“ који предводе позната лица РТС-а, водитељке најпопуларнијег квиза у Србији – Слагалице, Кристина Раденковић и Марија Вељковић.

Бесплатан семинар за труднице!

Током семинара будуће маме ће имати прилику да слушају излагања стручних предавача међу којима су др Драган Стајић, гинеколог акушер, др Александра Новаков, поликлиника Новаков и сар, спец. гинеколог акушер и др Лидија Јовановић, анестезиолог док ће радионицу о дојењу и првих седам дана са бебом одржати Слађана Црвенков, виша медицинска сестра. Након предавања предвиђено је неформално дружење са Кристином Раденковић и Маријом Вељковић.
YоуТубе канал ,,Трудноћа је дар” првенствено је настао као приручник за будуће маме написан из искуства неколико мама. Направљен је да би се свака трудница осећала боље и сазнала одговоре на питања која је муче у том осетљивом, а предивном животном периоду. Марија Вељковић, мајка троје деце, Кристина Раденковић, мама једне девојчице и њихове гошће учествовале су у стварању овог водича кроз најлепших девет месеци.
Након што је овај канал достигао више од пола милиона прегледа и што се више од 12000 мама прикључило Фацебоок страници „Трудноћа је дар“, одлучили смо да из онлине света пређемо на лично упознавање са будућим мајкама и заједно, уживо размењујемо искуства и научимо важне ствари од стручњака током семинара.
Четврти по реду бесплатни семинар „Трудноћа је дар Powered by Philips Avent“ биће одржан у Новом Саду, а у плану је и његова реализација у Београду и Нишу до краја текуће године.

Leave a comment