Студентска организација Унија студената ФОН-а, већ трећу годину за редом, организује хуманитарно Stand-up вече на Факултету организационих наука, овога пута у сарадњи са Националним удружењем родитеља деце оболеле од рака (НУРДОР).

Погледај комедију!

Пројекат ће се одржати на Факултету организационих наука у понедељак, 15. октобра, са почетком у 18 часова, у амфитеатру 015. И ове године ће се за осмех публике својим препознатљивим хумором побринути познати комичари српске Stand-Up сцене: Срђан Слијепчевић, Срђан Олман, Дарко Мировић, Мариана Аранђеловић и екипа из хумористичке серије „Дневњак”.

Циљ пројекта је да пажњу младих људи, са свакодневних активности, усмери на хуманост , као и да подигне свест и подстакне студенте да кроз забаву учине нешто хумано.
Сва прикупљена средства од продатих улазница биће прослеђена Националном удружењу родитеља деце лечене од рака, које чине родитељи, пријатељи, лекари, медицинско особље и сви људи добре воље и које од 2003. године свакодневно брине о деци и родитељима на подручју целе Србије.

За информације о куповини и цени улазница за сам догађај, можете посетити евент на Фацебоок-у.

Извор: PortalMladi

Leave a comment