Савез студената Факултета организационих наука осми пут по реду организује Конференцију студената организационих наука под покровитељством Факултета организационих наука.

Посети Конференцију!

Циљ Конференције је да омогући студентима стицање знања из области менаџмента и информационих технологија, али и међусобно упознавање, дружење и стицање нових вештина.

Традиционално, Конференција ће се реализовати на Златибору, у студентском одмаралишту „Ратко Митровић”, а ове године ће то бити у периоду од 22. до 26. октобра.

Тема овогодишње Конференције је „Ти си промена коју тражиш”, са фокусом на појединца, и има циљ да пружи делегатима прилику да боље упознају себе, сагледају могућности током студирања, али и да добију корисне информације које ће им помоћи приликом одабира занимања након завршетка студија.

Делегати ће имати прилику да чују искуства водећих стручњака у својим професијама, сазнају корисне информације из прве руке и да кроз интерактивна предавања и радионице добију значање смернице и савете који ће им помоћи приликом одабира професионалне каријере.

Зашто су мотивација, самоспознаја и проучавање људског понашања битни, шта нам нуди маркетинг, како извући најбоље из студентских организација и која су то примамљива занимања којима се можете бавити, као и како покренути старт-уп, само су неке од тема које ће обележити овогодишњу Конференцију студената организационих наука. Зато, уколико бисте желели да чујете нешто висе о поменутим темама, КСОН је право место на коме ћете добити одговоре на сва ваша питања и стећи непроцењиво искуство које ће утицати на даљи ток вашег студирања и усавршавања.

Да све протекне у најбољем реду и ове године побринуће се уиграни тим Савеза студената Факултета организационих наука. Пријаве ће бити отворене од 3. до 7. октобра, а све додатне информације о Конференцији и начину пријављивања можете пронаћи на сајту организације или на званичној фејсбук страници КСОН-а.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment