Обавештавамо Вас да ће се други дан 12. Међународног форума о чистим енергетским технологијама – Чиста енергија за паметну будућност, одржати у среду, 3. октобра 2018. године са почетком у 10.00 часова у великој сали Привредне коморе Војводине – Мастер центар Новосадског сајма, Хајдук Вељкова 11, III спрат, сала број 13.

Пријави се на форум!

Изјаве за медије предвиђене су пре почетка догађаја у 9.45 часова, а медијима ће се обратити председник Привредне коморе Војводине Бошко Вучуревић и председавајући Форума др Тихомир Симић.

Други дан Форума, уз копокровитељство Привредне коморе Војводине, биће усмерен на разматрање остварених пословних пројеката из земље и иностранства, кроз тематске сесије „Реализовани пројекти у области енергетске ефикасности, обновљивих извора енергије и управљања енергијом“ и „Домаће и међународно партнерство – представљање нових технологија и могућности сарадње“.

Опредељење Програмског одбора 12. Форума, да се у дванаестој години његовог постојања и деловања под покровитељством Скупштине Аутономне покрајине Војводине и коорганизаторима Покрајинским секретаријатом за енергетику, грађевинарство и саобраћај и Привредном комором Војводине, овогодишњи фокус Републике Србије и земаља региона испољи на што је могуће пластичнијој идентификацији конкретних процеса њиховог енергетског унапређења и начину за постизање постављених заједничких европских циљева.

До сада смо дограђивали планове енергетског развоја на хоризонту до 2020. године, која је практично већ пред нама, а сада ћемо покушати да ставимо сопствене потенцијале у контекст предвиђање стратешких циљева до 2050. годину.

Позивамо Вас да извештавате.

Молимо Вас да нам потврдите присуство на мејл адресу jovana.apic@pkv.rs.

 

Leave a comment