Волиш да „фоткаш“, али шта заиста знаш о фотографији? Буди део креативног организационог тима Фестивала фотографије ВИЗУАЛИЗАТОР, забави се и учи, развијај своје професионалне способности.

Можда је ово прилика за тебе!

Односи са јавношћу, copywriting, маркетинг, новинарство, дизајн, кустоска пракса, продукција, организација, монтажа, анимација, ИТ…спремни смо за ваше идеје и стваралачку енергију!

Фестивал Визуализатор је право место за тебе!

Центар за развој фотографије организује шести Фестивал фотографије Визуализатор, од 22.новембра до 22.децембра 2018. у Београду.

Визуализатор је динамичан културни догађај који представља улогу и значај фотографије у друштву и уметности кроз изложбе признатих фотографа, занимљиве и едукативне трибине и радионице.

Теме су увек актуелне: од дагеротипија до селфија, кустоске праксе до фото-новинарста, Визуализатор ангажује ваш ум и чуло вида кроз садржаје које откривате по први пут.

Упознајте знамените и познате личности, усудите се да питате, сазнате, научите и стварате нове садржаје. Постаните способни организатори и тиме себи обезбедите добру препоруку за рад.

Учешће у овом пројекту помоћи ће ти да стекнеш нова знања и искуства, унапредиш своје вештине и успоставиш контакте са бројним учесницима и стручњацима из области фотографије, дизајна и медија ! По завршетку фестивала, сваки волонтер добија препоруку и сертификат.

Ако поред свог знања сматраш и да си озбиљна и амбициозна особа – ово је идеална одскочна даска за развој твоје будуће каријере, кроз контаке и сарадњу са најважнијим институцијама у земљи (универзитети, културни центри, галерије, музеји, министарства, амбасаде и др.).

Пошаљи пријаву са CV и мотивационим писмом на мејл адресу budicrfvolonter@gmail.com.

Рок за пријаву је 8. октобар у поноћ.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

Leave a comment