Након успешно органзованог првог регионаног NOIZZ Fashion Award прошле године, велико нам је задовољство да, у сарадњи са Belgrade Fashion Weekom, позовемо студенте, дипломце и постдипломце модног дизајна, као и младе дизајнере да се пријаве на овогодишњи конкурс.

Пријави се!

Прошле године смо на  Belgrade Fashion Weeku видели сјајне креације 18 младих дизајнера, а победница Софија Урумовић је освојила победничко путовање на Fashion Week у Лондону. Ове године NOIZZ, као концепт намењен генерацији C – моћној новој сили која обликује обликује друштво својим активним присуством на интернету, гласним личним ставовима и израженом жељом за променама – прави још више буке! Генерацију C не чине људи одређеног годишта, већ људи специфичног стања ума, укуса, начина размишљања и живљења.

NOIZZ је глас генерације C, а један од стубова нашег концепта је NOIZZ Fashion који моду посматра на аутентичан начин, не мешајући се у визију самог аутора, већ је подржава у свом изворном облику.

Генерацију C одликује жеља за креативношћу, порив да буду део заједнице која их разуме и потреба да се нихов глас чује далеко. Зато вас позивамо да својим креацијама будете део највеће буке, оне која мења свет. Покажите нам како ваш дизајн говори уместо вас. Мake come NOIZZ!

Најуспешнији кандидати представиће се са по два модела на финалној ревији која ће бити одржана у оквиру предстојећег 44. Belgrade Fashion Wеека (26. 10 – 2.11.). О учесницима ревије одлучује комисија састављена од еминентних модних стручњака.

Услови конкурса
Право учешћа у конкурсу имају студенти, дипломци и постдипломци модног дизајна и млади дизајнери из региона еx YУ

Пријава за конкурс треба да садржи:

  • скице пет outfita/total looka;
  • moodboard и пратећи текст о пријавној мини-колекцији који, у сажетој форми, објашњава на који начин предложени модели комуницирају са филозофијом NOIZZ платформе;
  • документ са личним подацима (име и презиме, датум рођења контакт телефон, е-маил).

Радове слати на емаил адресу bfwdesigncollective@gmail.com;

Конкурс је отворен до 25. септембра 2018.

Финална селекција кандидата који ће се представити са по два модела на специјалној NOIZZ Fashion Award ревији у оквиру 44. Белграде Fashion Wеек-а биће објављена до 2. октобра 2018. године. Ревија NOIZZ Fashion Award биће одржана 27. или 28. октобра 2018. године у Belexpo центру у оквиру програма 44. NOIZZ Fashion Award -а.

Награда
Победник конкурса осваја веома вредну награду – путовање на Лондон Fashion Wеек!

Извор: Najstudent.com

Leave a comment