Вече за даме, већ чувени догађај Ladies night биће одржан у склопу премијере филма “Слатка мала тајна”, 13. септембра у 20 часова у Арени Cineplex. Сваки посетилац добиће поклон, док ће вредне поклоне које су обезбедили fitness центар Ladies night и Unitech добити најсрећнији посетиоци током извлачења. Карте су у продаји.

Погледај премијеру филма!

Напет а истовремено гламурозан и духовити трилер испуњен превратима и издајама, тајнама и откривањима, љубави и лојалности, убиствима и освети, редитеља и сценаристе Paula Feiga s Annom Kendrick i Blake Lively у главним улогама. Радња филма је базирана на дебитантском роману Darcey Bell, објављеном 2017. године.
Филм прати маму влогерку Stephanie Ward (Anna Kendrick) и њену најбољу пријатељицу, гламурозну Emily Nelson (Blake Lively) која једног дана нестаје након што замоли  Stephanie да покупи њеног сина из школе.  Stephanie истог трена покушава да открије истину везану за изненадни нестанак своје најбоље пријатељице Emily из града. Stephanie се удружује с Емилyним мужем и убрзо се почиње да пита да ли познаје своју најбољу пријатељицу онолико добро колико је мислила.

 

Leave a comment