Након најуспешнијег издања Green Love фестивала под звездама где су праве звезде биле Ребеках, Леа Добричић, Теодора Van Context, Sesha, Тамара б2б Андјела али и више од 2000 рејвера, Green love отвара јесењу сезону уз ДЈеве које су фанови тражили! 12. октобра на СПЕНС стижу чувени DJ Оxиа, Петар Дундов live и Concrete DJz!

Посети Фестивал!

Један од најтраженијих DJева данашњице, Оxиа враћа се у Србију међу бројне фанове. Овај француски продуцент бави се музиком још од своје 15. године, а током своје двадесетогодишње каријере стекао је огромну популарност, наклоност својих колега и сарадњу са неким од највећих светских ДЈ имена као што су Агориа и Miss Kittin. “Harmonie”, “Whole Life”, “Housewife” у сарадњи са Miss Kittin само су неки од његових великих хитова, док су за његову траку, фантастични “Домино” који је прегледало преко 38 милиона људи на YоуТубеу, ремиxе урадили легендарни Матадор и Франкеy & Сандрино. Велики хитови, његов чувени ремикс Мобијеве песме “Why does my heart feel so bed” и “groovy techno”, како назива своју музику, ни једног Данце Парк рејвера неће оставити равнодушним.
ОXИА – Домино.
12. октобра за миx пултом наћи ће се фантастични Петар Дундов када ће се представити својим live наступом, као и Goya и party maker-и Concrete DJz.
Обезбедите улазнице по промо цени!
Улазнице су у продаји по промо цени од 990 динара и могу се набавити путем Gigs Tix продајне мреже.

Leave a comment