Удружење ОФФ Нови Сад основано је почетком 2018. са циљем да допринесе обогаћивању културне понуде Новог Сада. Рад удружења окренут је пре свега новосадској публици, којој настоји да приближи теже доступну ангажовану, алтернативну, актуелну и ауторску уметност.

Пријави се!

Пуне сале на досадашњим филмским пројекцијама показале су да су циљеви удружења оправдани. Осим што је организовало новосадску премијеру “Друге стране свега”, филма Миле Турајлић, проглашеног за најбољи документарни филм на престижном фестивалу у Амстердаму, удружење је ауторку филма и представило новосадској публици и тиме омогућило директан контакт између ствараоца и публике. Слично је било и на пројекцији филма “Мушкарци не плачу” Алена Дрљевића којој је присуствао познати глумац Борис Исаковић. Уследиле су пројекције хрватског хита “Не гледај ми у тањир”, словеначке драме “Иван”, и хрватске комедије “Comic Sans”, а сада, због велике заинтересованости публике и још обимнијег рада, удружење тражи помоћ волонтера.

Уколико желите да своје волонтерско искуство употпуните знањима из области организације и менаџмента у култури, а да притом учествујете у креирању квалитетније и разнолике културне сцене Новог Сада, ОФФ је право место за вас! Тражимо све оне којима не мањка мотивације, ентузијазма и одговорности и који желе да појачају наш маркетинг тим – отворене су позиције фотографа, ПР-а, менаџера друштвених мрежа, као и позиције у промо тиму. Претходна љубав ка филму није неопходна јер смо сигурни да ћете уз ОФФ свакако заволети седму уметности!

Придружите се тиму ОФФ-а слањем кратког мотивационог писма и CV-а на offnovisad@gmail.com до 27. септембра 2018. године.

Буди свој, буди ОФФ; јер је нама, који смо офф, у циљу да будемо слободни у својој мисли и у свом деловању, да се не задовољавамо оним редовно понуђеним, већ да тражимо више и даље, те да у свом трагању будемо независни! Придружи нам се и помози културној сцени Новог Сада!

 

Leave a comment