Студентска конференција We are the FUTURE of IT први пут је одржана на Златибору, у одмаралишту „Ратко Митровић“ 13-16.10.2017. године. Ове године, локацију не мењамо, а датуми одржавања конференције су 12-15.10.2018.

Посети Конференцију!

Циљ пројекта је да омогући комуникацију између компанија и студената, приушти студентима неформално образовање, упозна их са савременим токовима и трендовима у области информационих технологија и надогради њихова знања и вештине. Током 4 дана предавачи – стручњаци из неких од најуспешнијих компанија из региона одржаће бројна предавања, како из своје струке, тако и о искуству током рада и праксама у њиховим фирмама.

До сада подршку конференцији пружају Startit, Dafed, Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Установа студентских одмаралишта Београд, као и ИТ компаније fSD, Devoteam, Symphony, Quantox, Octa – IT Sourcing, Microsoft MDCS, Nordeus..

Пријаве су могуће сваког радног дана од 10 до 14h у канцеларији Студентске уније Факултета техничких наука у Новом Саду, у канцеларији Студентског парламента у Чачку, али и путем онлајн форме коју можете пронаћи на линку.

Промо цена конференције за буџетске студенте је 5990 динара.

Више информација можете пронаћи на фејсбук страници.

Извор: Najstudent.com

 

Leave a comment