Центар за развој идеја у потрази је за новим члановима маркетинг тима.

Потребни су нам млади који желе да буду део креативног и сналажљивог тима, као и да учествују у промоцији рада наше организације. Наши чланови имају прилику да усаврше своје вештине и истражују нова знања, стекну нова искуства и на тај начин изађу из зоне комфора кроз интерне радионице, различите семинаре, вршњачку едукацију, као и да уче од искуснијих чланова тима.

Конкурс за нове чланове маркетинг тима!

Маркетинг тим задужен је за редовно одржавање сајта удружења, односно ажурирањем његовог изгледа и садржаја, за активно присуство на друштвеним мрежама, комуникацију са медијима, припрему чланова других тимова за јавни наступ и активно учествовање у раду осталих тимова, како би се на адекватан начин пренела слика о организацији и њеним активностима.

Центар за развој идеја је невладина организација чији је фокус подстицање развоја креативних идеја код младих, док су главни циљеви унапређивање њиховог положаја у друштву, указивање на актуелне проблеме и реализацију различитих програма за њихову едукацију, пре свега у областима предузетништва, културе и екологије.

Сви заинтересовани могу да се пријаве тако што ће попунити ФОРМУЛАР и послати свој CV на маил centar@razvojideja.org.rs.

Рок за пријаву је 21. септембар до 22:00h, након ћега ће сви кандидати бити позвани на разговор.

Извор: Portal Mladi

 

 

Leave a comment