Међународна невладина организација Civil Rights Defenders (www.crd.org) позива све заинтересоване студенте завршних година и дипломце факултета друштвених наука да се пријаве на конкурс за праксу у канцеларији за Европу са седиштем у Београду. Кроз бројне програме и сарадњу са другим организацијама, Civil Rights Defenders се, пре свега, залаже за поштовање и очување људских права.

Конкуриши!

Задужења:
Практикант ће имати прилику да учествује у програмском раду организације – истраживање, писање извештаја, учествовање у раду са партнерима, као и у асистенцији приликом организовања различитих пројектних активности (дебате, конференције, радионице, организацију тренинга и слично).

Ко може да се пријави и како?
Идеалан кандидат је студент завршних година или дипломац Правног или Факултета политичких наука, али и са других факултета друштвених наука.

Непходно је одлично знање енглеског језика и спремност да се посвети пракси у трајању од 6 месеци.

Пријава се врши слањем биографије и мотивационог писма на енглеском језику на е-маил: belgrade@crd.org . У мотивационом писму је потребно да образложе зашто сматрају су они права особа за ову позицију.

Разговори ће се обављати током трајања огласа.

Рок за конкурисање је 20. септембар 2018. године. Почетак праксе је од 24. септембра 2018.

Извор:  Najstudent.com

 

Leave a comment