Група за анализу и креирање јавних политика и Фондација АРКА уз подршку Канцеларије за младе Града Београда реализовала је пројекат под називом “Безбедносна култура младих – превентива и реаговање у ванредним ситуацијама”. Овај пројекат имао је за циљ мапирање тренутне ситуације међу младима на територији Града Београда када су у питању безбедносни изазови, ризици и претње као што су поплаве, пожари, земљотреси или несреће у саобраћају.

Безбедносна култура младих

На завршној конференцији биће представљени резултати истраживања о информисаности средњошколаца са територије Београда о понашању у безбедносно ризичним и ванредним ситуацијама које је су ГАЈП и Фондација АРКА спровеле у у период од маја до јула 2018. године.

Конференција ће бити одржана у петак, 24.08.2018. године са почетком од 14:00 часова, у просторијама ГНЕЗДА (Сала за презентације), Масарикова 5/6. За учешће на конференцији није потребна пријава.

Жеља нам је да се кроз пројекат повећа степен информисаности средњошколаца о превентивом деловању и поступању у ванредним ситуацијама као и да подигнемо свест код заинтересованих страна – доносиоца одлука о важности постојања оваквих програма за младе.

За све додатне информације, молим вас будите слободни да нас контактирате на office@gajp.org.rs или на број телефона 064 503 24 11.

Извор: Канцеларија за младе града Београда

 

Leave a comment