Белграде Беер Фест је фестивал који, од свог оснивања, организује и спроводи друштвено одговорне акције које промовишу одговорну конзумацију алкохолних пића и подизање нивоа безбедности посетилаца фестивала.

Беер фест

Друштвено-одговорне пивске компаније, такође улажу значајна средства у спровођење акција кроз које посетиоцима Беер Феста омогућавају безбедан и бесплатан долазак и повратак са фестивала, као и подизање свести о опасности вожње аутомобила под дејством алкохола.

Беер Фест 2018
Компанија ХЕИНЕКЕН Србија побринула се да сви посетиоци могу опуштено да уживају у врхунском пиву и одличној музици, а да при том безбедно стигну кући. Трећу годину заредом у сарадњи са ГСП Београд, компанија организује акцију „Друштво, ко вози кући“.

РЕД ВОЖЊЕ – БЕЕР ФЕСТ БЕОГРАД
Свих пет дана трајања фестивала на 4 линије, које су продужене у односу на претходне године, са поласцима на сваких пола сата, аутобуси ће бесплатно превозити посетиоце Беер Феста у периоду од 19.30 до 02.30х. Посетиоци ће имати бесплатан превоз у оба смера, а стајалишта ће бити на следећим кључним тачкама:

Линија 1 – Ушће до Трга Републике

Линија 2 – Ушће до Бановог Брда

Линија 3 – Ушће преко ГО Нови Београд до ТЦ Пирамида

Линија 4 – Ушће преко Студентског града и Земунске болнице до Кеја ослобођења.

Детаљне информације

Детаљне информације о реду вожње видљиве су и на полазним аутобуским станицама код Беер Феста, wеб сајту ГСП-а, у средствима јавног информисања, а од ове године и у оквиру апликације за паметне телефоне под називом „Хеинекен Срб“. Поред реда вожње, апликација садржи и остале важне информације, као што су музички програм Беер Феста и телефони за хитне случајеве.

Такође, у оквиру акције „Кад пијем, не возим“, коју на фестивалу спроводи Апатинска пивара, сви посетиоци ће моћи да учествују у едукативној игри која указује на опасности и последице вожње аутомобила под дејством алкохола. Уз помоћ „пијаних наочара“, које симулирају вид под дејством алкохола, посетиоци ће покушати да уз помоћ даљинског управљача провозају мали ауто одређеном стазом и ако успеју да стигну до циља добијају занимљиве поклоне.

Извор: Портал Млади

Leave a comment