Организатори Belgrade Beer Festa позивају бендове Бајага и Инструктори и Хладно Пиво да наредне године заједно наступе на фестивалу.

Позивамо Бајагу!

“Жао нам је што је концерт Бајаге и Инструктора отказан у Карловцу, ма који да је разлог. Када смо покренули први Белграде Беер Фест, 2003. године, као једне од најзачајнијих интенција фестивала ставили смо ширење толеренације и политику помирења на овим просторима. Поносни смо на остварени резултат, огромне посете фестивалу из свих крајева света, а посебно на интеракцију људи из непосредног окружења државе Србије. Наравно, темељ целе те приче су извођачи. Током претходних петнаест година многи бендови из Хрватске и региона су често свирали на нашем фестивалу, а организовали смо и велики концерт Прљавог Казалишта у Београдској Арени. Сви наши гости су били одушевљени пријемом публике у Београду. Сви они су били и биће добродошли! Исто тако знамо да пуно извођача из Србије има сјајан дочек на многим наступима у Хрватској. Тако да треба и да остане”, поручују организатори фестивала.

Бајага и Инструктори су на Belgrade Beer Festu наступали четири, а Хладно Пиво пет пута. Надамо се да ће на Belgrade Beer Festu 2019. године повећати тај број наступајући истог дана и тако послати поруку да rock’n’roll не познаје никакве границе, а музика спаја људе.

Извор: Портал Млади

Leave a comment