Желите да сазнате како изгледа организација великог догађаја, коју улогу у тиму најбоље играте и како је комуницирати са стипендиторима, медијима, студентима?

Пријави се!

Сајам стипендија у организацији Универзитета у Београду сваке године посети преко три хиљаде студената, а бројни учесници међу којима су представници амбасада, страних и домаћих фондација, државних институција, приватних компанија и невладиних организација су током два дана доступни да одговоре на сва питања везана за процедуре, услове и рокове финансијске помоћи за наставак студија у земљи или иностранству.

Да би се овај догађај успешно реализовао потребан је велики број студената са различитих факултета у својству волонтера Центра за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду.Окупљамо нову сјајну екипу која ће ове године заједно са нама направити још бољи сајам за своје млађе и старије колеге.

Услови
Уколико желите да будете део ове приче, имате времена током септембра и октобра месеца, прикључите се организационом тиму Сајма стипендија 2018 који се одржава 16. и 17. октобра у просторијама Ректората (Студентски трг 1).
Конкурс је отворен за студенте свих факултета Универзитета у Београду, а пријаву можете попунити овде.
Почевши од средине септембра Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду ће организовати низ састанака током којих ће се одабрани кандидати упознати детаљније са пројектом и својим задужењима у оквиру различитих тимова (тим за промоцију, логистику, итд.).
Након завршетка Сајма стипендија сви волонтери ће добити потврду о волонтирању.
Рок за пријаву је 9. септембар 2018.
Пријаву можете попунити на линку. Сви пријављени биће контактирани почетком септембра мејлом.
Извор: Prakse.rs

Leave a comment