Волиш да пишеш и машташ да постанеш писац? Имаш између 15 и 35 година, свежу идеју и таленат за писање који до сада ниси остварио? Kонкурс Bookmate-а и Evro Book-а је онда права прилика да закорачиш у свет великих писаца.

Нека твоја реч постане призната и позната!

На конкурс се могу пријавити млади који имају између 15 и 35 година, чије збирке кратких прича или романа до сада нису нигде објављиване и који имају пребивалиште на територији Србије.
Kонкурс је отворен од 12. јула до 30. новембра 2018. године. Позивамо те да се, за почетак, региструјеш овде, а затим да пратиш Bookmate и Evro Book налоге на друштвеним мрежама са упутствима када и како да пошаљеш рукопис.

Стручни жири ће током децембра читати пристигле радове, а роман односно збирка прича која се највише истакне биће објављена у издању Evro Book-а у тиражу од 1000 примерака и дистрибуирана широм земље. Сви пристигли радови биће објављени у е-форми на Bookmate сервису.

Радујемо се да читамо ваше радове и позивамо све вас који испуњавате услове конкурса, а раније сте нам слали рукописе, да обавезно учествујете на конкурсу „Твоја реч“!

Извор: Инфостуд

Leave a comment