Желите ли да водите програм у Америчком кутку? Конкурс за пријаве је отворен! 

Пријави се на конкурс!

Какав је концепт?

Кутак се сели у нови простор и планирамо нови концепт програма који су интересантни и фокусирају се на учење о САД. Желели бисмо да укључимо инспиративне и веште професионалце који су мотивисани да поделе своје знање у разним областима. Програми ће бити подељени у пет категорија а заинтересовани професионалци могу се пријавити за једну или две понуђене теме.

Ко се може пријавити?

Овај конкурс је намењен професионалним едукаторима који течно говоре енглески и поседују знање о САД, као и наставницима енглеског и алумнистима. Свака од тема циља на професионалце из различитог поља. Предност ћемо дати тренутним и прошлим сарадницима и волонтерима Америчког кутка, али добродошли су и професионалци са искуством у цивилном сектору и добрим познавањем концепта људских права, као и људи из других релевантних сфера.

Како се пријавити?

Ако сте заинтересовани, молимо вас да попуните онлајн формулар у коме ћете одабрати тему и представити се. Ако прођете процес одабира, контактираћемо вас за договор око интервјуа не касније од 5 дана након што конкурс буде затворен. Само ће одабрани кандидати бити обавештени и позвани на интервју.

Важни датуми

1. август – крајњи рок за пријаву
5. август – интервјуи
7. август – коначни одабир кандидата

Септембар 2018 – јун 2019 – имплементација програма

Извор: American Corner Novi Sad

Leave a comment