Овог лета радионице креативног писања дешавају се на пијаци!

Учествуј у радионици на пијаци!

Ако желиш да научиш како настаје текст, како да непосредно искуство претвориш у садржај за блог и друштвене мреже, онда нам се придружи на овој радионици!

Поред тога, циљ радионице је да преиспитамо, повежемо своја искуства и разменимо их у оквиру групе. У том процесу превазилазимо своје креативне баријере и долазимо до свог аутентичног израза.

На овој радионици нема теорије, нема пројектора, нема слајдова. Мање бележака, више утисака. Мање туђих примера, више наших текстова.

КАКО ТО ИЗГЛЕДА?
Свака тезга чува неку неиспричану причу, а наш “задатак” је да је откријемо или да једноставно запажамо. Спонтано бирамо где ћемо се зауставити, да ли ћемо нешто пазарити, сликати и распричати се са продавцима. Можемо да сликамо, бележимо, запиткујемо или једноставно посматрамо.

Дружење настављамо у ресторану Миамиам на Врачару. Сређујемо утиске са пијаце, коментаришемо, читамо примере, радимо вежбе из креативног писања и што је најважније, пишемо текстове. Све то уз помоћ малог приручника који је намењен само полазницима радионице.

  • ШТА РАДИОНИЦА ПОДРАЗУМЕВА?
  • обилазак београдске пијаце Каленић (носимо фото-апарате, телефоне, свеске, оловке, двогледе, шта год да вам је потребно да забележите оно што вам привуче пажњу)
  • прикупљање материјала за писање (сликамо, снимамо, бележимо, и што је најважније, опажамо!)
  • brunch у ресторану Miamiam (Курсулина 6)
  • рад на основу приручника, вежбе на примерима, коментаришемо искуства са пијаце, сређујемо материјал, пишемо на задате теме

ЗА КОГА ЈЕ ОВА РАДИОНИЦА:

  • за блогере, комјунити менаџере, власнике брендова
  • за оне који желе да превазиђу своје креативне блокаде
  • за оне који желе да развијају своју креативност

Радионицу држи Јелена Басевић мастер књижевности, језика и културе, ауторка блога Снови у коферима

Цена радионице: 4800 дин (укључује и ручак у ресторану)
Обавезна је уплата депозита у вредности од 2000 дин.
Број места је ограничен на 5

Пријаве на snoviukoferima@gmail.com.
Више информација на линку.

Leave a comment